за нас

Тextales e ново поколение бранд за дрехи втора употреба и устойчива мода, създаден да стимулира положителното въздействие върху обществото и околната среда.

Ние създаваме модерна среда за пазаруване и предлагаме богат продуктов асортимент, който включва различни качества дрехи втора употреба и уникални upcycled продукти.

нашият екип

Ние сме млади професионалисти с интернационален опит и приключенски дух. Вдъхновени от добрите практики в сектора на устойчивата мода, обединяваме сили, за да създадем уникален бранд и да предложим едно различно потребителско преживяване.

нашето пространство

Вярваме, че човек трябва да се чувства вдъхновен и да изпитва удоволствие не само докато пазарува, но и когато работи. Топлите цветове и естествените материи преобладават както в нашия магазин така и нашия офис, създавайки усещане за спокойствие и уют.

отворени позиции

Планираме бързо разрастване и разпространение в страната. Ако се припознаваш в ценностите ни и споделяш нашата визия за устойчива мода и отговорно отношение към хората и околната среда, свържи се с нас.
X